Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Botanist gaat in zomerslaap!

Vanwege de intensieve verbouwing rondom het pand van De Botanist en als gevolg daarvan het ontbreken van enige mogelijkheid tot het gebruik van terras hebben wij de balans opgemaakt; de service en beleving die de gast van ons gewend is in de komende maanden kunnen we dit jaar niet bieden. Daarom zal De Botanist Breda vanaf 9 mei in ‘zomerslaap’ gaan.

Sinds de opening in februari 2019 streven wij ernaar dat alles in onze horecazaak optimaal is. Naast het assortiment wordt de beleving ook gecreëerd door ons interieur, de raampartijen en het uitzicht daardoor, toffe serre en uniek gelegen terras met uitzicht over het water. Helaas kijkt men momenteel uit op een bouwterrein of bouwhek en zitten die ramen regelmatig onder de modder die de werkzaamheden logischerwijs met zich mee brengen. Als de zon zich liet zien de afgelopen weken, moesten wij veel gasten die gereserveerd hadden teleurstellen met de mededeling dat ze enkel binnen konden zitten. Teleurgestelde gezichten is het tegenovergestelde van wat wij al 5 jaar gewend zijn. De tijd is dus gekomen om te concluderen dat wij tijdelijk niet over elementen kunnen beschikken om ons concept te voeren zoals wij dat willen en dus voorlopig de deuren sluiten.

Gelukkig hebben wij ook in de coronaperiode op de flexibiliteit van ons personeel kunnen rekenen en zij op ons. Wederom gaan wij ervoor zorgen dat we uitdagend en leuk werk te kunnen blijven bieden voor al onze zeer gewaardeerde medewerkers bij onze andere horecazaken. Dat kan op een paar minuten reisafstand bij Strøming in Etten-Leur of op de Zeeuwse stranden bij De Botanist aan Zee zijn. Niemand valt buiten de boot. Een mooie bonus is dat onze geliefde gasten die locaties gelukkig ook kunnen bezoeken en ons dus niet helemaal hoeven te missen!

Met de Gemeente Breda en pandeigenaar/verhuurder hebben wij goed contact en we waarderen het begrip voor onze situatie. We zijn groot voorstander van het project Nieuwe Mark en kijken er naar uit dat onze locatie nog nét iets toffer zal zijn na het afronden daarvan, wanneer de bootjes langs ons pand kunnen varen en de levendigheid in volle glorie terugkeert aan onze kant van de Bredase Haven.

Tot spoedig, Team Botanist !