Shared dining menu:
Kleine gerechten
- Ciabatta brood met tomaten tapenade (8min 180graden)
- Verschillende hammetjes en kazen met blauwe druiven
- Rundercarpaccio met De Botanist dressing en Parmezaanse kaas
- Burrata met ansjovis, rucola en tomaat
- Oosterse zalm met furikake en wasabi-mayo
Grote gerechten
- Kippendeijen gevuld met pulled chicken en paddenstoelen (10min 180graden)
- Pepesan Ikan met makreelfilet en sereh (15min 180graden)
- Gratin van knolselderij, aardappel en truffel (20min 180graden)
Dessert
- Chocolade savarine met stoofpeer en caramel crumble
Vegan Shared dining menu:
- Vegan-brood met smeersels
- Galia meloen
- Rode bietencarpaccio met spicy mango en walnoot
- Nacho’s tricolore met guacamole
- Oosterse tartaar van vegan tonijn met saffraan
- Wrap met vegan-chicken, tofu en atjar (15min in de oven op 180graden)
- Geroosterde groente met kruidenolie (10min in de oven op 180graden)
- Zoete aardappel met olijven en paprika (15min in de oven op 180graden)