Shared dining menu:

Kleine gerechten

  • Ciabatta brood met tomaten tapenade (8min 180graden)
  • Verschillende hammetjes en kazen met blauwe druiven
  • Rundercarpaccio met De Botanist dressing en Parmezaanse kaas
  • Burrata met ansjovis, rucola en tomaat
  • Oosterse zalm met furikake en wasabi-mayo

Grote gerechten

  • Kippendeijen gevuld met pulled chicken en paddenstoelen (10min 180graden)
  • Pepesan Ikan met makreelfilet en sereh (15min 180graden)
  • Gratin van knolselderij, aardappel en truffel (20min 180graden)

Dessert

  • Chocolade savarine met stoofpeer en caramel crumble

Vegan Shared dining menu:

  • Vegan-brood met smeersels
  • Galia meloen
  • Rode bietencarpaccio met spicy mango en walnoot
  • Nacho’s tricolore met guacamole
  • Oosterse tartaar van vegan tonijn met saffraan
  • Wrap met vegan-chicken, tofu en atjar (15min in de oven op 180graden)
  • Geroosterde groente met kruidenolie (10min in de oven op 180graden)
  • Zoete aardappel met olijven en paprika (15min in de oven op 180graden)