Shared dining menu:

  • Brood met smeersels
  • Galia meloen met Seranoham
  • Charcuterie met diverse hammen, fuet en blauwe druiven
  • Rundercarpaccio met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en truffelmayo
  • Graved Lax zalm met citoenmayo en granaatappel
  • Lepelkaas met truffel en tomaat (10min in de oven op 180graden)
  • Ceviche van zeebaars met zoetzure rode ui
  • Rendang met gele rijst (10min in de oven op 180graden)
  • Makreelfilet met pepesan ikan (10min in de oven op 180graden)
  • Zoete aardappel met olijven, feta en tzatziki  (15min in de oven op 180graden)

Vegan Shared dining menu:

  • Vegan-brood met smeersels
  • Galia meloen
  • Rode bietencarpaccio met spicy mango en walnoot
  • Nacho’s tricolore met guacamole
  • Oosterse tartaar van vegan tonijn met saffraan
  • Wrap met vegan-chicken, tofu en atjar (15min in de oven op 180graden)
  • Geroosterde groente met kruidenolie (10min in de oven op 180graden)
  • Zoete aardappel met olijven en paprika (15min in de oven op 180graden)